Setari Cookie-uri

(P) Avem o capusa. Ce facem cu ea?

Ti-e frica de capuse? Pentru tine, pentru copilul tau sau poate pentru cainele tau? Un medic veterinar francez a inventat unealta cea mai eficace pentru scoaterea capuselor, complet si in siguranta

Comunicat de presa

Dr. Denis HEITZ, deranjat ca intampina dificultati la scosul capuselor de pe pacientii sai, plecand de la un simplu cui, in 1994, isi fabrica o unealta pentru uzul propriu. Dupa un an de teste, Dr. HEITZ isi breveteaza inventia. O’Tom/ Tick Twister este folosit acum in peste 30 de tari, printre care Franta, SUA, Marea Britanie, Germania, Belgia, Olanda, atat pentru oameni, cat si pentru animale.

cum se scoate o capusa Avantajele folosirii dispozitivului O’Tom/ Tick Twister sunt numeroase: nu lasa “capul” capusei sub piele, nu comprima capusa, e adaptat pentru capuse de orice dimensiune, permite scoaterea capuselor de pe animale sau oameni, nu necesita utilizarea eterului sau alcoolului, scoate capusa in mod rapid si fara durere, e incasabil, rezistent si reutilizabil la nesfarsit. Pe www.otom.com exista un video demonstrativ al intrebuințarii dispozitivului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.