Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana 5-11 Noiembrie

Astrele ne atrag atentia in aceasta saptamana asupra propriei persoane, asupra propriei dezvoltari si stari de sanatate. Poate ca nu suntem neaparat amenintati de boli, dar cu siguranta ar trebui sa ne reevaluam stilul de viata. Ne asteapta schimbari importante de vreme care ne pot zdruncina sistemul imunitar. De aceea trebuie sa ne ajutam corpul, sa il pregatim pentru a-si mentine sanatatea.

Iata ce ne rezerva astrele in aceasta saptamana cu privire la sanatate.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Perioada cuprinsa intre 5 si 11 noiembrie le aduce celor nascuti in Zodia Berbec aspecte bune in mai multe domenii de viata. Planeta Venus le confera acum calm, un strop de indiferenta si bucurie sufleteasca – trairi care le restabileste echilibrul interior dupa o perioada de agitatie, nervozitate, epuizare.

Sanatatea fizica este inca precara dupa o perioada de suprasolicitare, insa riscul de imblnavire este destul de mic. Bolile cronice isi vor ameliora simptomele, fenomen pe care este posibil ca unii nativi sa-l fi resimtit deja din saptamana precenta.

Atentie insa la odihna si alimentatie, orice exces nu va fi “trecut cu vederea” in plan astral.

Sfatul astrologului: acordati mai mult atentie propriei persoane.

Citește și:

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie
Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Pentru cei care s-au nascut in zodia Taurului aceasta saptamana anunta o perioada de revolta interioara, ceea ce ii predispune la stres, nervozitate, dar si la schimbari importante in stilul de viata care vor avea urmari pozitive.

Aceste revolte ii ajuta pe nativii Taur sa isi reorganizeze, iata, prioritatile, sa acorde mai multa atentie propriei persoane, propriei stari de sanatate.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.