Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana 19-25 Noiembrie

Se anunta o saptamana furtunoasa, tensionata si incarcata pentru majoritatea zodiilor. Insa nu uitati ca astrele predispun, oamenii dispun. Asadar noi va expunem riscurile acestei saptamani astfel incat sa fie mai usor a le evita pentru fiecare dintre nativi.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Saptamana cuprinsa intre 19 si 25 noiembrie reprezinta pentru nativii Berbec o perioada incarcata din punct de vedere psihic, aducand o serie de situatii care desi ii incanta, ii tensioneaza si suprasolicita.

horoscop saptaanal al sanatatii

Cu toate acestea, nativii Berbec sunt cunoscuti ca avand o rezistenta buna in fata stresului, asadar pentru unii nativi aceste tensiuni, contradictii din aceasta saptamana par a face parte din rutina.

Din punct de vedere fizic nativii Berbec se bucura de o sanatate de fier, avand o imunitate buna si o capacitate fantastica de refacere si regenerare.

horoscop saptaanal al sanatatii

Sfatul astrologului: lasati schimbarile sa se produca in viata voastra si nu dati inapoi de la nicio provocare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Pentru nativii Taur se anunta o saptamana cu bune si cu rele din punct de vedere al sanatatii, insa predomina vestile bune.

Citește și:

Desi este o saptamana tensionata din punct de vedere psihic, care ii tulbura pe nativii Taur si ii nelinisteste, surpasolicitandu-i, totusi acestia fac fata cu succes tuturor problemelor care le apar in cale.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.