Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana 19-25 Noiembrie

Se anunta o saptamana furtunoasa, tensionata si incarcata pentru majoritatea zodiilor. Insa nu uitati ca astrele predispun, oamenii dispun. Asadar noi va expunem riscurile acestei saptamani astfel incat sa fie mai usor a le evita pentru fiecare dintre nativi.

horoscop saptaanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Pentru cei nascuti in zodia Fecioara saptamana nu aduce multe noutati in privinta sanatatii.

Este o saptamana tensionata pentru toate zodiile, asadar si nativii Fecioara vor simti presiunile astrale. Insa reusesc sa faca fata cu succes tuturor problemelor care le tulbura starea psihica.

Din punct de vedere fizic imunitatea este usor slabita, semn ca sunteti predispusi la afectiunile de sezon sau la alte afectiuni infectioase. Insa nu se intrevad afectiuni grave, amenintatoare de viata sau invalidante.

Sunt riscuri de sanatate minore, care pot fi estompate prin evitarea exceselor de orice fel, printr-un somn corect, o alimentati bogata si prin purtarea hainelor adecvate sezonului.

Sfatul astrologului: fiti precaut cu sanatatea voastra.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Pentru voi, nativii Balanta, saptamana aceasta este incarcata de griji, de schimbari, dar si de invataminte bune care vor aduce beneficii pentru voi si familie mai tarziu.

Citește și:

horoscop saptaanal al sanatatii

Este o saptamana complicata, asadar veti avea parte de variatii ale starii psihice, ale dispozitiei, variatii ce sunt motivate de situatiile imprevizibile de care veti avea parte. Sustineti moralul sus, caci spre finalul saptamanii multe din probleme isi vor gasi rezolvarea.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.