Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana 3-9 Decembrie

Aceasta saptamana este una tensionata pentru majoritatea zodiilor, aducand tulburari in plan psihic si emotional. Exista insa si vesti bune pe care le veti descoperi in randurile ce urmeaza.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Saptamana cuprinsa intre 3 si 9 decembrie nu se anunta foarte diferita de cea precedenta pentru nativii Berbec.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Asadar nativii se confrunta cu aceleasi griji si obstacole ca si pana acum, insa oboseala acumulata ii determina sa fie mai sensibili in fata stresului, sa isi piarda cumpatul, sa se simta osteniti si sa faca o serie de greseli.

De aceea va sfatuim sa fiti atenti in tot ceea ce faceti si sa va luati mai putine responsabilitati in aceasta saptamana, gasind timp pentru odihna si relaxare.

Din punct de vedere fizic bolile de sezon va pot supara usor, insa astrele nu prevad riscuri importante in privinta sanatatii.

Sfatul astrologului: lucrati cu atentie si evitati conflictele.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Nativii Taur se confrunta in aceasta saptamana cu probleme care par sa fie mai vechi si pe care acestia nu le-au rezolvat inca.

Citește și:

Asadar nativii Taur se vor arata iritati, nemultumiti, depresivi, cu o rezistenta scazuta in fata stresului si cu tulburari secundare tuturor acestor manifestari: insomnii sau somnolenta exagerata, stare de oboseala, scaderi ale imunitatii, tulburari emotionale etc.

Foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.