Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana 3-9 Decembrie

Aceasta saptamana este una tensionata pentru majoritatea zodiilor, aducand tulburari in plan psihic si emotional. Exista insa si vesti bune pe care le veti descoperi in randurile ce urmeaza.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie Pentru nativii Fecioara saptamana se anunta a fi una buna pe planul sanatatii. Desi alte domenii de viata si activitate sunt zdruncinate pentru acesti nativi, totusi sanatatea ii sustine puternic.

Aveti un psihic tonic, rezistent, faceti fata cu succes perioadelor de suprasolicitare si reusiti sa finalizati responsabilitatile acolo unde altii au renuntat de multa vreme.

Nici fizic nu sunteti mai slab aspectati, aveti o imunitate puternica si sunteti protejati de bolile de sezon. Daca suferiti de o afectiune cronica la nivel osos sau articular, este posibil ca in aceasta saptamana sa simtiti o intensificare a simptomelor.

Sfatul astrologului: nu dati inapoi de la greutati si aveti curajul sa luati decizii radicale.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Desi multe din domeniile vietii sunt tulburate in aceasta saptamana, totusi in planul sanatatii va aducem vesti bune.

Citește și:

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Sunteti puternici, aveti un tonus psihic excelent si o rezistenta organita de invidiat. Desi perioada acestei saptamani este stresanta si epuizanta, nu veti resimti oboseala si veti gasi resursele energetice necesare pentru a traversa acest timp incarcat.

Foto: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.