Setari Cookie-uri

Se apropie Noul An: 3 schimbari pentru sanatatea ta

Noul an se apropie cu pasi repezi - este timpul sa iti reinnoiesti angajamentele fata de tine!

Comunicat de presa

Nimic nu e mai important decat starea ta de bine si, de cele mai multe ori, acesta este lucrul pe care il sacrificam atunci cand ii ajutam pe ceilalti. Decembrie este este luna ideala pentru a face o evaluare a anului ce tocmai se incheie si pentru a-ti stabili obiectivele pentru anul urmator.

Viata ta este mereu foarte aglomerata. De la munca la familie, prieteni si cunostinte, uneori pare ca e nevoie de puteri supranaturale pentru a face fata. A-ti face timp pentru tine te poate ajuta sa-ti imbunatatesti starea fizica si emotionala, beneficiind de mai multa energie si putandu-te concentra mai bine asupra sarcinilor. Vestea buna este ca exista o multime de modalitati pentru a te relaxa. Singura conditie este sa-ti faci timp.

Pentru 2013:

Incearca sa-ti incepi altfel ziua!

Diminetile nu trebuie sa fie reprezentate de graba. Trezitul cu 10 sau 15 minute mai devreme iti poate da niste timp in plus pentru stretching, cititul ziarului, o plimbare sau PUR SI SIMPLU nimic.

Citește și:

Daca numai gandul de a te trezi mai devreme te face sa fugi, exista mereu o alternativa. In loc sa folosesti laptop-ul in metrou, mai bine scrie un jurnal, compune un poem sau fa ceva relaxant. Daca mergi cu masina la serviciu si esti cu adevarat ambitioasa, asculta un CD cu o limba straina si incearca sa inveti cateva cuvinte sau fraze in fiecare zi. Haide, cultiva-ti latura artistica!

Ia-ti din cand in cand cate o pauza!

Indiferent daca lucrezi in interiorul sau in afara casei, nu incape indoiala ca ziua ta ajunge sa fie stresanta. Dar chiar si cele mai preocupate dintre noi pot gasi putin ragaz intre multele sarcini pe care le avem de indeplinit.

Nu ezita sa spui nu invitatiilor la masa, activitatilor de voluntariat, chiar si treburilor casnice. In schimb, rezerva-ti timp sa te bucuri de o carte buna sau mergi afara si fa o plimbare care sa te reumple cu energie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.