Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru saptamana 17-23 Decembrie

Se anunta o saptamana frumoasa, vesela si plina de vesti bune pentru majoritatea zodiilor. Nativii vor fi insa incercati karmic in perioada curpinsa intre 17 si 23 decembrie!

Din punct de vedere psihic, energia va este fluctuanta, astfel ca veti avea perioade foarte tonice care alterneaza cu stari depresive sau de ingrijorare. Este recomandat sa cautati compania prietenilor, acestia va binedispun si va motiveaza.

Sfatul astrologului: mancati cu moderatie.

Horoscopul sanatatii/horoscop saptamanal pentru toate zodiie - berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti - se anunta indatoriri karmice.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Saptamana cuprinsa intre 17 si 23 decembrie este destul de obositoare si rascolitoate pentru nativii Gemeni.

O avalansa de stari interioare ii va tulbura pe nativi: rastalmaciri, dezamagiri, melancolii, stari alternante de optimism si pesimism, nemultumiri si stres. Toate aceste manifestari nu sunt neaparat legate de cei din jur si de relatiile cu acestia, ci mai degraba de propriile asteptari.

Horoscopul sanatatii/horoscop saptamanal pentru toate zodiie - berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti - se anunta indatoriri karmice. Nu va necajiti insa caci aceste tulburari interioare se vor dovedi mai tarziu fara motive reale, asadar poate sunt mai mult probleme inchipuite sau sunt asteptari prea mari de la propria persoana intr-un timp prea scurt. Mai tarziu veti zambi aducandu-va aminte.

Citește și:

Din punct de vedere fizic, sanatatea este slabita caci tot stresul emotional si psihic prezinta un ecou puternic la nivelul organelor. Imunitatea scade si bolile de sezon se pot instala sau afectiunile cronice se pot agrava. De aceea va recomandam sa gasiti acele activitati care va binedispun si sa nu neglijati sanatatea, tratamentele si alimentatia.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.