Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru fiecare zodie: Saptamana 21-27 ianuarie

Afla ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana cu privire la sanatate.

horoscopul saptamanal al sanatatii Prin urmare nativii Fecioara se pot arata tensonati, nervosi, nerabdator, furiosi si dezorientati chiar.

Trebuie sa atragem atentia Fecioarelor care sufera de tensiune ridicata (hiertensiune), de boli nervoase si boli cardiovasculare – aceasta perioada incarcata psihic poate avea efecte fizice nedorite declansate de stres.

Sfatul astrologului: nu uitati ca familia va iubeste si in jurul vostru sunt prieteni care va ajuta, va sustin.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: zodia Balanta

Nativii Balanta traverseaza o perioada excelenta, capatand abilitati ca niciodata. Sunt puternici, increzatori, lucizi, dezarmanti pentru toti cei care doresc sa le puna piedici. Sunt ca niste adevarati eroi – reusesc tot ce isi propun, chiar si acolo unde nimeni nu le-ar da nicio sansa.

Sanatatea fizica nu le va crea probleme in aceasta saptamana, iar daca apar mici neplaceri aceastea nu sunt de luat in seama.

Citește și:

In plan emotional Balantele traiesc momente de neuitat, de dragoste, romantism, capatand o energie interioara debordanta.

Sfatul astrologului: aveti incredere in ceea ce vi se intampla si in voi, caci destinul pare sa rezoneze cu sufletul vostru.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
21 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.