Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 4-10 februarie

Urmeaza o perioada buna pentru majoritatea zodiilor, o perioada care aduce vesti bune in special privind sanatatea fizica si emotionala.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Nativii Berbec se bucura in perioada 4-10 februarie de un timp linistit din punct de vedere al statusului inerior, emtional, psihic.

horoscop sanatate: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, scorpion, balanta, sagetator, varsator, capricorn, pesti

Asadar nu vor exista evenimente stresante, care sa le tulbure echilibrul interior, care sa ii supere, sa ii enerveze sau sa le declanjeze griji majore.

Prin urmare afetunile secundare stresului nu vor exista in aceasta saptamana pentru nativii Berbec: cresterea tensiunii, a glicemiei in diabet, eruptii psoriazice, scaderea imunitatii cu infectii de sezon etc.

Sunt deci in mod indirect bine aspectati si din punct de vedere al sanatatii fizice. Au un tonus muscular foarte bun in aceasta sapatamana, asdara daca obisnuiesc sa faca sport, vor avea rezultate foarte bune.

Sfatul astrologului: daruiti mai mult timp celor dragi.

horoscop sanatate: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, scorpion, balanta, sagetator, varsator, capricorn, pesti

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Cei nascuti in zodia Taurului prezinta o saptamana incarcata din punct de vedere al starii psihice. Nu este vorba tocmai de vesti rele, pentru ca aceasta perioada incarcata care le produce multe griji, stres si ii epuizeaza energetic, totusi le va aduce si mari satisfactii care vor compensa tot efortul facut.

Citește și:

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.