Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 4-10 februarie

Urmeaza o perioada buna pentru majoritatea zodiilor, o perioada care aduce vesti bune in special privind sanatatea fizica si emotionala.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Saptamana aceasta nativii Rac sunt protejati si sustinuti astral, primesc energie cosmica pentru a face fata tuturor incercarilor acestei saptamani, iar aceasta sustinere cosmica se continua si in saptamanile care vor urma.

horoscop sanatate: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, scorpion, balanta, sagetator, varsator, capricorn, pesti

Astfel ca, desi evenimentele si responsabilitatile din viata unui nativ Rac ar epuiza orice al nativ, torusi Racul rezista fara efort, face fata stresului ca si cand n-ar exista, are forta de munca, energie psihica, putere de concentrare si memorare si o capacitate fantastica de autocontrol si automotivare.

Din punct de vedere fizic, sanatatea nativilor Rac este foarte buna, mai ales pentru cei care sufera de boli cronice si care vor observa imbunatatiri evidente ale starii de sanatate. Aceste ameliorari fizice este posibil sa fi inceput chiar din saptamana trecuta si daca Racii isi vor respecta tratamentul medicamentos si recomandarile igieno-dietetice, atunci starea de sanatate a nativilor continua sa fie buna sau chiar mai buna pe parcursul a inca 2-3 saptamani ce urmeaza.

Citește și:

Sfatul astrologului: nu neglijati tratamentele sugerate de medic.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Nativii Leu se confrunta in aceasta saptamana cu multe responsabilitati si stari tensionate, insa au resursele necesare pentru a face fata si pentru a rezolva aceste probleme.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.