Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 25 februarie - 3 martie

Este o saptamana a provocarilor astrale, Luna Noua va aduce nevoia deciziilor, analizei corecte si solutionarii unor probleme care nu mai pot fi amanate.

horoscopul saptamanal al sanatatii In plan fizic astrele sunt blande cu voi, astfel ca nu se intrevad afectiuni majore. Atragem insa atentia asupra bolilor sau tulburarilor sensibilizate de stres: afectiuni digestive, insomnii, pusee acneice, tulburari hormonale.

Sfatul astrologului: rabdarea va este pusa la incercare si este indicat sa nu va razbunati pe cei din jur.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Dragi nativi Gemeni, aceasta perioada va duce introspectie si nevoie de dreptate, de clarificare a situatiei in care va aflati. Prin urmare, in special in prima parte a saptamanii, va veti rascoli amintirile, credintele, le veti reevalua si le veti gestiona astfel incat sa remediati unele aspecte din viata voastra care va nelinistesc.

Din punct de vedere al sanatatii psihice, saptamana aceasta este una usor tensionata, de reevaluare, de curatenie interioara si de concluzii care necesita schimbari radicale. Este posibil sa va confruntati cu insomnii sau din contra, sa dormiti adanc ca urmare a oboselii acumulate.

Citește și:

Din punct de vedere al sanatatii fizice, afectiunile homronale va pot da batai de cap in aceasta perioada. Aici includem boli ale tiroidei, tulburari menstruale, sexuale sau alte tulburari endocrine.

Sfatul astrologului: este vremea unor schimbari, asadar nu ezitati sa le faceti.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.