Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 11-17 Martie

Saptamana aceasta se anunta a fi energica si provocatoare pentru majoritatea zodiilor. Cititi mai jos ce va rezerva astrele.

Nici fizic nu stati mai rau. Corpul vostru este puternic si rezistent, imunitatea functioneaza bine, iar pentru cei care sufera de afectiuni cronice simptomele de zi cu zi sunt mai usoare, mai suportabile sau chiar insesizabile.

horoscop saptamanal sanatate

O atentie speciala trebuie acordata manifestarilor temperamentale in prima jumatate a saptamanii, este posibil sa fiti nervosi si necontrolati, cu iesiri care pot zdruncina unele relatii.

Sfatul astrologului: pastrati-va calmul si nu ezitati sa faceti noi cunostinte.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Pentru nativii Gemeni sanatatea este relativa in aceasta saptamana.

Din punct de vedere psihic aveti multa energie, un tonus bun, un echilibru emotional de invidiat, cu o mare capacitate de munca si rezistenta la stres, dar aceasta perioada va fi marcata de dificultatea de a lua decizii. Prin urmare este posibil sa va hotarati greu si sansa sa treaca pe langa voi.

Citește și:

horoscop saptamanal sanatate

Din punct de vedere fizic aveti nevoie de mai multa odihna, dar si de schimbari in stilul de viata pentru ca organismul vostru are nevoie de mai multa putere. Adoptati o alimentatie sanatoasa, dormiti suficient, faceti sport si adoptati orice metoda sau tratament pentru a va fortifica imunitatea.

Sfatul astrologului: nu faceti excese de niciun fel.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.