Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 11-17 Martie

Saptamana aceasta se anunta a fi energica si provocatoare pentru majoritatea zodiilor. Cititi mai jos ce va rezerva astrele.

horoscop saptamanal sanatate

Putinele schimbari si noutati care apar sunt insa de bun augur, in sensul ca aceasta saptamana se afla sub aripa norocului pentu voi. Asadar acest noroc apare si in sfera sanatatii. Orice problema ati avea, destinul va gasi pentru voi solutia si resursele rezolvarii.

Aveti un psihic puternic, cu o mare capacitate de adaptare la nou, la schimbare, dar si o empatie puternica si o capacitate de a va juca rolul propice situatiilor, ca un actor desavarstit care stie exact cum sa obtina ceea ce isi doreste. Desigur, pentru un astfel de rol real si dificil pesemne ca exista un bagaj de aptitudini si valori pe care reusiti sa le utilizati maximal in aceasta saptamana.

Din punct de vedere al sanatatii fizice, desi organsimul este mai sarac in energie si nu prezinta o imunitate care functioneaza la cote maxime, totusi bolile nu va vor crea probleme. Sunteti insa predispusi la viroze respiratorii, asadar va indicam sa evitati zonele aglomerate.

Citește și:

Sfatul astrologului: este moment propice sa incepeti o cura de detoxifiere.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Saptamana cuprinsa intre 11 si 17 martie va aduce, dragi nativi Fecioara, o serie de situatii provocatoare, in sensul ca trebuie sa fiti “cu ochii in patru” caci exista un risc important de minciuna, de falsitate, de capcana.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.