Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 18-24 Martie

Astrele va pregatesc o saptamana provocatoare, de reevaluarea a propriilor valori, dar si a starii de sanatate, de regasire si reechilibrare interioara. Cititi mai jos ce va rezerva astrele pentru fiecare zodie in parte.

Este posibil sa fie o afectiune sau o dereglare inaparenta clinic, dar care depistata in aceste saptamani sa aibe sanse maxime de tratare si vindecare. Prin urmare nu amanati sa mergeti la medic.

Sunt vizate toate sferele medicale, asadar includeti si consultul stomatologic, ginecologic, mamar si endocrinologic.

astrologie: horoscopul sanatatii pentru fiecare zodie

In plan psihic sunteti usor irascibili si oboseala din ultima perioada isi spune cuvantul. Va simtiti uneori secatuiti de energie, insa un somn lung si o alimentatie energizanta va pune pe icioare.

Sfatul astrologului: mergeti la medic pentru investigatii de rutina.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Pentru voi incep sa se ridice obstacolele astrale si veti simti ca viata voastra este mult mai usoara, ca in sfarsit aveti timp sa va relaxati si sa va bucurati de momente frumoase, lipsite de griji.

Citește și:

Sanatatea este bine aspectata, aveti un tonus intelectual puternic, o buna capacitate de memorare, o minte lucida si daca aveti decizii importante de luat, aceasta saptamana este favrabila.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.