Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 18-24 Martie

Astrele va pregatesc o saptamana provocatoare, de reevaluarea a propriilor valori, dar si a starii de sanatate, de regasire si reechilibrare interioara. Cititi mai jos ce va rezerva astrele pentru fiecare zodie in parte.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Sunteti incarcati de o energie interioara constructiva, aveti un tonus intelectual fantastic si o capacitate de anticipare a pasilor ce trebuie urmati pentru a va atinge scopurile. Reusiti astfel sa obtineti functiile dorite, sa promovati acolo unde altii nu au reusit, sa gasiti solutia succesului lasandu-va rivalii in urma.

astrologie: horoscopul sanatatii pentru fiecare zodie

Sanatatea fizica va sustine mai mult ca oricand, rezistati bine la stres iar oboseala nici nu exista pentru voi. Bolile par sa va ocoleasca in aceasta perioada, asadar aveti toate resursele pentru a reusi.

Sfatul astrologului: daca nu ati facut-o inca, nu este tarziu sa va inscrieti intr-un program de miscare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Aceasta saptamana poate aduce o serie de tensiuni interioare, de stari contradictorii si totodata apar si evenimente care va bucura si va emotioneaza. Am putea spune ca este o saptamana cu bune si cu rele.

Citește și:

Exista insa un marcat risc al accidentelor de orice fel in aceasta perioada: accidente de masina, la locul de munca, acasa, accidentari din vina altora, la sala de sport si asa mai departe. Prin urmare astrologul recomanda o atentie sporita in manevrarea utliajelor si obiectelor.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.