Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 25-31 Martie

Aceasta saptamana marcheaza o serie de schimbari si provocari pentru fiecare zodie in parte, avand loc fenomene astrale puternice, cu influente pe termen lung.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie Prin urmare este posibil ca, chiar daca veti merge la medic, sa nu primiti un doagnostic clar pentru ca organismul vostru nu exprima semne clare de boala. Este bine totusi sa va ingijiti de sanatatea voastra si sa nu va neglijati tratamentele care v-au fost indicate deja, acolo unde este cazul. O vizita la medicul gonecolog si/sau endocrinolog este indicata in aceasta saptamana, astrele arata o posibila tulburare hormonala.

Din punct de vedere al sanatatii psihice aveti un tonsu bun, o mare rezistenta la stres si reusiti sa va adaptati cu usurinta noilor situatii. Cu toate acestea, este posibil sa va simtiti obositi si sa aveti mai multa nevoie de somn.

Sfatul astrologului: adoptati o alimentatie sanatoasa in aceasta saptamana.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Si pentru nativii Gemeni aceasta saptamana pune accentul pe sanatate.

Citește și:

Prin urmare, dragi nativi Gemeni, o serie de afectiuni care se datoreaza scaderii imunitatii sau tulburarilor hormonale va pot da batai de cap in ceasta saptamana: o acnee se poate accentua, un abces dentar poate deveni simptomatic in aceasta saptamana, ori o sinuzita se acutizeaza. Tulburarile hormonale pot sa apara in special la nivel genital sau tiroidian.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.