Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 1-7 Aprilie

Aceasta saptamana va fi resimtitia ca o provocare de catre unii si ca o usurare de catre altii. Astrele formeaza legaturi puternice in aceasta saptamana, cu ecou pe termen lung si cu influenete care nu vor trece neobservate. Cititi in continuare previziunile astrologice pentru fiecare zodie.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Perioada cuprinsa intre 1 si 7 aprilie este pentru nativii Berbec o perioada foarte buna, asa cum anuntam inca de saptamana trecuta.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Foto@Dreamsphotos

In esenta, dragi nativi Berbec, traversati o perioada benefica pentru inca 2 saptamani, vreme in care sunt favorizate toate domenii de dezvoltare personala si de imbunatatire a calitatii vietii. Aici vorbim si despre sanatate, domeniu care in ultimele luni v-a preocupat tot mai mult.

Avem numai vesti bune, starea de sanatate este foarte buna, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Indiferent de incercarile vietii, bolile fie va ocolesc, fie dispar repede din viata voastra.

Foto@Shutterstock.com Daca trebuie sa suferiti o interventie chirurgicala, aceasta perioada este favorabila vindecarii. Cat pentru cei care sufera de afectiuni cronice, simptomatologia se reduce in aceasta perioada, iar complicatiile va ocolesc.

Citește și:

Sfatul astrologului: nu faceti excese alimentare.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Aceasta saptamana va aduce, dragi nativi Taur, vreme de reevaluare a multor aspecte din viata voastra. Veti relua multe ganduri, multe griji, veti rastalmaci situatii, veti reevalua asteptarile, astfel incat sa puteti trage o linie sub care sa scrieti concluzii clare.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.