Setari Cookie-uri

Curiozitati fascinante despre corpul uman

Stiai cum poti arde calorii in mod util si placut? Sau cati muschi sunt pusi la treaba atunci cand zambesti? Ori poate....care este prima femeie care a ajuns pe Everest? Afla mai jos cele mai interesante lucruri despre corpul uman, precum si despre detinatorii de recorduri la nivel mondial.

Despre telefoane si impulsuri electrice

curiozitati corpul uman si recorduri Stiai ca la nivelul unei singure persoane, creierul genereaza mai multe impulsuri electrice decat cele generate de toate telefoanele lumii puse laolalta?

Daca ne referim acum strict la convorbirile telefonice pe mobil, dupa o perioada de o ora de vorbit incontinuu la telefonul mobil, numarul de bacterii din ureche creste de 700 de ori! Din <mare> fericire pentru noi, multe dintre aceste bacterii sunt infoensive. Spun din mare fericire pentru ca, la nivel statistic, fiecare portiune de piele cu suprafata de 1 cm2 este acoperita de catre 32 de milioane de bacterii. Ce noroc avem ca majoritatea sunt tinute de catre organismul uman in stare de neutralitate!

Foto@Depositphotos.com

Despre corpul uman

Stiai ca fiecare om pierde in medie 600.000 de particule de piele in fiecare ora? Aceasta inseamna mai mult de jumatate de kilogram (cira 700 de grame) de piele pe an si aproximativ 45 de kilograme de piele pierdute pana la varsta de 70 de ani.

Citește și:

De cate respiratii crezi ca are corpul tau nevoie in 24 de ore? De aproximativ...23.040. Acesta da motiv serios pentru a include actul respiratiei printre lucurile fata de care ne aratam recunostinta zilnic.

Citeste articolul integralRecordurile omenirii si curiozitati fascinante despre lumea si corpul uman

byGarbo.ro

Andreea Peticaru

Foto homepage: Shutterstock

Iti recomandam sa citesti si:

Calatorie in subconstient: 20 de curiozitati despre vise

Zaharul, otrava dulce. 15 curiozitati despre zahar!

15 curiozitati ABSOLUT incredibile despre inima!

10 curiozitati fascinante pe care nu le stiai despre stele

Helen Fisher - dosarele iubirii: Ce tip de personalitate ai in iubire si alte curiozitati fascinante din stiinta dragostei

8 Curiozitati fascinante despre copilul tau!

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.