Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 13-19 Mai

In aceasta saptamana astrele aduc vesti bune pentru majoritatea zodiilor, atat in planul sanatatii, cat si in alte domenii ale vietii. Iata ce ne dezvaluie astrologul.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Perioada cuprinsa intre 13 si 19 mai este pentru nativii Berbec bine aspectata, in special in planul sanatatii fizice, dar si psihice.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Astfel ca, dragi nativi Berbec, sunteti deschisi invatarii, acumularii, iar organismul vostru rezista bine la stres si in fata bolilor.i
Este posibil insa ca in plan psihic sa resimtiti unele tensiuni legate de relatia cu cei din jur sau de starea materiala.

Sfatul astrologului: mizati pe o alimentatie sanatoasa si nu va neglijati somnul.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Nativii Taur traverseza o perioada pozitiva intre 13 si 19 mai, astfel ca influentele astrele aduc vesti bune in mai multe planuri, ca cel al muncii, al comunicarii, al dezvoltarii personale.

Nici in planul sanatatii vestile nu sunt rele, astfel ca organismul vostru este atat de puternic in aceasta saptamana, incat bolile stau departe de voi, dragi nativi Taur.

Citește și:

Sistemul imunitar functioneaza la cote maxime, iar daca suferiti de afectiuni cronice, simptomele obisnuite se amelioreaza in aceasta saptamana.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.