Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 20-26 Mai

In aceasta saptamana astrele aduc vesti bune in privinta sanatatii, iar unii nativi se afla chiar un fata unei perioade de schimbari. Iata ce va rezerva astrele.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Saptamana cuprinsa intre 20 si 26 mai este una benefica pentru voi, dragi nativi Berbec, atat in planul sanatatii, cat si in cel social si al dezvoltarii personale.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Sunteti tonici, creativi, comunicati excelent cu cei din jur, avand o stare psihica foarte buna. Sunteti optimisti si ii convingeti cu usurinta pe cei din jur sa va urmeze.

In privinta sanatatii fizice aveti o imunintate buna si o rezistenta crescuta in fata bolilor. Astrele arata o sensibilitate crescuta a pielii, asadar daca v-ati propus interventii cosmetice , expunerea la solar sau chiar la soare – se recomanda prudenta.

Sfatul astrologului: incercati sa va temperati impulsivitatea.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Pentru nativii Taur aceasta saptamana anunta multe schimbari. Probabil ati simtit deja ultima perioad ca fiind sufocata si este pregnanta nevoia unor modificari asupra deciziilor si poate chiar asupra stilului de viata.

Citește și:

horoscopul saptamanal al sanatatii

Aveti un tonus psihic mai bun decat in ultimele saptamani, insa resimtiti oboseala acumulata pana acum. Este important sa acodati o atentie deosebita odihnei.

Foto!@Depositphotos, Foto2@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.