Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 27 Mai-2 Iunie

Perioada cuprinsa intre 27 mai si 2 iunie este una de analiza, de introspectie pentru majoritatea zodiilor, fluctuatiile astrale avand ecou in special in zona psihica decat in cea fizica. Cititi mai departe ce va rezerva astrele in aceasta saptamana.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Perioada cuprinsa intre 27 mai si 2 iunie este favorabila invatarii si exercitiului mintii, avand o energie intelectuala foarte buna.

Atragem insa atentia in privinta comunicarii, este posibil ca o serie de conflicte sa ia nastere tocmai din vorbele voastre.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Sanatatea fizica este foarte bine aspectata, se pare ca aveti o energie debordanta, pofta de concediu si distractii, dar totodata si o buna concentrare. Bolile stau departe de voi in aceasta saptamana si statusul imunitar este unul foarte bun.

Sfatul astrologului: nu faceti excese alimentare.

horoscopul saptamanal al sanatatii Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Pentru voi, dragi nativi Taur, perioada cuprinsa intre 27 mai si 2 iunie este plina de provocari, dar si de lectii de viata.

Astfel ca va veti simti suprasolicitati atat in plan psihic, cat si emotional.

Citește și:

Se recomanda atentie in privinta comunicarii, astrele arata ca este foarte important sa le comunicati celor din jur supararile voastre ca acestia sa poata reactiona de cuviinta.

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.