Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 3-9 Iunie

Perioada cuprinsa intre 3 si 9 iunie este marcata de evenimente contradictorii, dar care au ca efect final stimularea unor abilitati, a unor mecanisme, poate chiar fortarea catre unele schimbari pozitive. Cititi mai departe previziunile astrale ale acestei saptamani.

horoscopul saptamanal al sanatatii iunie Asadar sunteti in acord cu influentele astrale, motiv pentru care veti resimti pozitiv evenimentele acestei saptamani. Tonusul psihic insa nu este suficient de bun pentru a va realiza toate activitatile pe care ati dori, insa reusiti in aceasta saptamana sa va echilibrati emotional si mintal.

In plan fizic reveniti la regimul alimentar de vara, acel regim care va energizeaza si va mentine silueta. Daca nu ati gasit inca un astfel de regim, insemna ca de acum incepe o schimbare si a stilului alimentar.

Va atragem atentia insa asupra unor dezechilibre sau boli ori simptome mai vechi pe care le-ati neglijat sau le-ati lasat inca netratate. Este cazul sa va reevaluati starea de sanatate.

Sfatul astrologului: nu judecati oamenii din jur pana nu aveti motive evidente. In aceasta saptamana sunteti usor influentabili si puteti gresi in impresia pe care v-o creati cu privire la altii.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Nativii Gemeni continua sa fie vedetele saptamanii. Evenimentele pozitive din saptamana trecuta continua si in perioada cuprinsa intre 3 si 9 iunie.

Sunteti energici, ganditi pozitiv, sunteti curajosi si foarte eficienti, motiv pentru care si comunicarea cu cei din jur este foarte buna. Aveti un tonus intelectual de invidiat si faceti fata cu succes noilor situatii.

Din punct de vedere al sanatatii fizice, este important sa acordati mai multa atentie miscarii, sportului, se pare ca organismul vostru are nevoie de mai multa miscare pentru a se simti bine. Gasiti timp sa va plimbati, sa mergeti pe bicicleta ori la sala sau poate chiar pentru exercitii pe care sa le efectuati in intimitatea caminului.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.