Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 24-30 Iunie

Descopera previziunile astrale pentru aceasta saptamana.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Perioada cuprinsa intre 24 si 30 iunie aduce pentru voi, dragi nativi Berbec, multe vesti in zona familiei si mai putine in domeniul sanatatii.

Simtiti in aceasta saptamana greutatea responsabilitatilor si va vedeti nevoiti sa ganditi de mai multe ori pana veti lua o decizie.

horoscopul saptaanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Maturitatea de care dati dovada in aceasta saptamana va va ajuta sa alegeti drumul corect, sa nu va lasati prada tentatiilor si sa luati decizia cea mai buna pentru voi.

Va simtiti usor suprasolicitati si irascibili, dar totodata aveti un bun autocontrol. Comunicati cu diplomatie si stiti la ce relatii sa apelati pentru a obtine ceea ce doriti.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, va simtiti excelent, desi caldura va da usor batai de cap. Este indicat sa urmati terapii pe baza de apa, sa mergeti la mare sau la bazin, la bai ori saline – toate aceste terapii va ajuta sa va refaceti fortele si tin bolile departe de voi.

Citește și:

Sfatul astrologului: gasiti mai mult timp pentru odihna.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Pentru voi, dragi nativi Taur, perioada cuprinsa intre 24 si 30 iunie este plina de schimbari si de provocari.

Unele planete va pararesc casele astrologice, iar altele intra in zodia voastra, astfel ca sunt atinse multe domenii din viata voastra: cel al carierei, al familiei, al banilor si intr-o masura mai mica al sanatatii.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.