Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 24-30 Iunie

Descopera previziunile astrale pentru aceasta saptamana.

Sfatul astrologului: bucurati-va de aceasta perioada excelenta, legati cat mai multe prietenii si nu cadeti prada sentimentelor.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Dragi nativi Rac, si in aceasta saptamana, la fel ca zodia precendenta, sunteti vedetele alese de astre.

Perioada cuprinsa intre 24 si 30 iunie este plina de evenimente pozitive, primiti ajutor chiar si cand v-ati fi asteptat mai putin, deveniti optimisti si norocul va surade. Aveti o buna capacitate de memorare si un echilibru interior greu de zdruncinat.

horoscopul saptaanal al sanatatii pentru fiecare zodie

In ceea cepriveste sanatatea fizica, primiti vesti bune cu referire la o boala sau la un simptom care va supara de ceva vreme. Vi se da unda verde pentru unele tratamente sau interventii care va aduc ulterior un plus de sanatate.

De asemenea pentru cei care sufera de boli grave astrele aduc vesti bune, simptomatologia se amelioreaza si intregul context clinic devine mai usor de suportat, mai discret, iar riscul de complicatii scade.

Citește și:

Sfatul astrologului: traiti intens, dar totodata este posibil sa fiti nehotarati in ceea ce priveste unele decizii. Ramaneti calm si mizati pe intuitie.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Perioada cuprinsa intre 24 si 30 iunie este pentru voi, dragi nativi Leu, una protectiva, incununata de noroc.

Se pare ca tot ceea ce este rau va ocoleste, ca si cand astrele va imbraca intr-o bula protectiva ce tine departe toate neplacerile.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.