Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 15-21 Iulie

Descoperiti previziunile astrale ale acestei saptamani pentru fiecare zodie in parte.

Este un vis frumos am putea spune, atentie insa caci puteti trece cu vederea o serie de elemente importante care s-ar putea intoarce mai tarziu impotriva voastra.

Va simtiti asadar excelent in aceasta saptamana, nu simtiti oboseala, sunteti plini de idei, optimisti, entuziasti chiar, veseli si atat de plini de viata, incat veti starni invidie in jurul vostru.

Din punct de vedere al sanatatii fizice, aveti un organism puternic, o imunitate crescuta, astrologul atrage insa atentia asupra greutatii – este posibil sa cantariti mai mult dupa aceasta saptamana minunata.

Sfatul astrologului: mancati sanatos, nu faceti excese alimentare si treceti in revista activitatile din fiecare zi, pentru a nu omite un aspect important.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Perioada cuprinsa intre 15 si 21 iulie este pentru voi, dragi nativi Gemeni, una plina de... cumpatare.

Citește și:

Cu alte cuvinte este o saptamana excelenta fiindca nu veti face niciun exces, nicio alegere “necantarita”. Sunteti atenti la fiecare detaliu, probabil experientele din ultima perioada v-au determinat sa tratati atent fiecare amanunt, sunteti cumpatati, calmi, calculati, rationali.

Toate aceste aspecte se reflecta si in planul sanatatii, unde veti avea tendinta de a va urma tratamentele daca exista, de a adopta o alimentatie sanatoasa, de a va odihni suficient, de a va proteja.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.