Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 15-21 Iulie

Descoperiti previziunile astrale ale acestei saptamani pentru fiecare zodie in parte.

Este indicat sa va organizati foarte bine timpul astfel incat sa puteti avea mese sanatoase in fiecare zi, sa gasiti timp pentru sport, sa va odihniti corect si daca este cazul sa urmati cu strictete recomandarile medicului. Si nu in ultimul rand: ganditi pozitiv, se pare ca gandurile negative va pot afecta in aceasta saptamana.

Din punct de vedere al sanatatii psihice, va veti simti suprasolicitati, dar totodata energici, nesiguri insa curajosi, asadar cel putin din punct de vedere psihic aveti toate resursele pentru o saptamana reusita. In planul sanatatii fizice totul depinde de alegerile voastre.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Sfatul astrologului: aveti tendinta de a supraevalua unele aspecte ale acestei saptamani. Este recomandat sa va confruntati des parerile cu cei dragi, asociatii sau prietenii.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Saptamana cuprinsa intre 15 si 21 iulie va aduce multe suspiciuni, dragi nativi Fecioara.

Citește și:

Deveniti suspiciosi pentru orice aspect din viata voastra, situatie care nu este tocmai rea din toate punctele de vedere. Daca in relatiile cu ceilalti aceasta atitudine poate duce la ruperea unor prietenii, totusi in domeniul muncii sau al sanatatii aduce numai bine.

Asadar in privinta sanatatii deveniti mai atent, va alegeti cumpatat alimentele, gasiti timp pentru a merge la doctor si a va reevalua starea de sanatate, iar bolile vor sta departe de dumneavoastra.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.