Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 5-11 august

Descoperiti previziunile astrale ale acestei saptamani pentru fiecare zodie in parte.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Pentru voi, dragi nativi Berbec, saptamana cuprinsa intre 5 si 11 august aduce vesti noi in privinta familiei sau in privinta unor persoane la care tineti.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Stresul din ultimele saptamani se atenueaza in aceasta perioada, va simtiti mai bine, aveti mai multa energie si cumva simtiti o usurare in privinta responsabilitatilor.

Din punct de vedere al sanatatii fizice, astrele aduc o ameliorare pentru cei care sufera de afectiuni cronice sau de afectiuni pentru care iau tratatment in aceasta perioada.

Sfatul astrologului: nu va lasati dusi de val.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Pentru voi, dragi nativi Taur, perioada cuprinsa intre 5 si 11 august aduce o serie de contradictii care va pot epuiza energia si va pot destabiliza echilibrul interior.

Este recomandat sa acordati mai multa atentie propriei persoane, sa va reevaluati sistemul de valori pentru ca este posibil ca in unele situatii sa fi supraevaluat reactia celorlati. Poate ca unele persoane au gandit ceva si altceva v-au lasat sa credeti. Iar acum este posibil sa descoperiti o serie de conflicte care par sa aiba origini mai vechi.

Citește și:

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.