Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 5-11 august

Descoperiti previziunile astrale ale acestei saptamani pentru fiecare zodie in parte.

Din punct de vedere al sanatatii fizice, desi astrele aduc ameliorari ale unor simptome mai vechi, dar si o rezistenta mare in fata bolilor, totusi exista o sensibilitate in fata propriilor alegeri. Cu alte cuvinte alegerile inadecvate cu privire la stilul de viata vor fi “pedepsite” astral.

Sfatul astrologului: faceti alegeri bune, macati sanatos, dormiti corespunzator si nu va neglijati tratamentul, acolo unde este cazul.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Saptamana curpinsa intre 5 si 11 august aduce pentru voi, dragi nativi Leu, schimbari in toate domeniile vietii.

Nu sunt schimbari mari, insa sunt suficiente cat sa va epuizeze, sa va impiedice sa avansati cu acelasi spor ca pana acum in planurile personale. Este posibil ca la finele saptamanii sa va simtiti obositi, epuizati chiar, insa totodata cu un sentiment de implinire pentru ca ati facut fata cu bine acestei saptamani si pentru ca ati reusit sa folositi in favoarea voastra schimbarile pe care astrele v-au fortat sa le infruntati.

Citește și:

Din punct de vedere al sanatatii fizice, sistemul digestiv, dar si vezica bilara si ficatul sunt sensibilizate in aceasta perioada. De aceea astrologul va recomanda o dieta echilibrata, saraca in grasimi, si somn suficient.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.