Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 12-18 august

Descoperiti previziunile astrale ale acestei saptamani pentru fiecare zodie in parte.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Saptamana cuprinsa intre 12 si 18 august aduce pentru voi, dragi nativi Berbec, o serie de evenimente cu final pozitiv, aducandu-va toate vestile bune de care aveati nevoie.

Sunteti creativi, ordonati, valorificati eficient resursele de care dispuneti, nu faceti risipa, nu va aventurati in actiuni fara a va simti stapani pe propriile puteri, iar peste toate acestea se adauga si sustinerea astrala.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Este de la sine inteles ca veti avea succes nebun, veti iubi patimas si veti face planuri cu ratiune si viziune foarte apropiata de realitatea viitoare.

In ceea ce priveste sanatate fizica, va simtiti puternici, bolile va ocolesc si aveti energie cat sa faceti sport in fiecare zi. N-ar strica sa va faceti un program de sport, daca nu aveti inca.

Sfatul astrologului: nu faceti excese alimentare.

Citește și:

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Pentru voi, dragi nativi Taur, saptamana cuprinsa intre 12 si 18 august poate fi descrisa ca o perioada de lupta – luptati sa treceti peste obstacole, sa convingeti persoanele din jur, luptati sa cuceriti sau pur si simplu sa va imbunatatiti imaginea in familie, in cercul de prieteni sau la munca.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.