Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 12-18 august

Descoperiti previziunile astrale ale acestei saptamani pentru fiecare zodie in parte.

Este posibil sa va simtiti ingrijorati, sa incercati sa amanati cat mai mult unele provocari, dar cei din jur sunt insistenti si va cer actiuni sau raspunsuri. Asadar va simtiti ca intr-un maraton in aceasta saptamana si este posibil sa aveti chiar insomnii.

Sanatatea va arata unele semne de afectiune, poate chiar stiti deja ca trebuie sa luati unele masuri sau sa faceti un control. In tot cazul, astrele sugereaza sa nu amanati niciun control medical, mai ales daca era deja progrmat. Sunt sanse de vesti si rezultate bune si este pacat sa ratati aceasta perioada benefica pentru sanatate.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Sfatul astrologului: dati curs responsabilitatilor si nu amanati nimic in aceasta perioada.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Pentru voi, dragi nativi Leu, perioada cuprinsa intre 12 si 18 august va aduce evenimente pozitive si mult noroc.

Citește și:

Sunteti creativi, ganditi clar si gasiti solutii uimitoare pentru probleme mai vechi ori probleme mari. In tot cazul, solutiile voastre aduc beneficii pe termen lung si schimba unele cursuri.

Aveti o energie fizica si intelectuala debordanta si dati dovada de o mare capacitate intelectuala. Comunicati excelent iar cei din jur va apreciaza.

In ceea ce priveste sanatate fizica, sunteti intr-o forma excelenta. Organismul vostru este puternic, rezistent la stres, dar si in fata bolilor, avand o mare capacitate de regenerare.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.