Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 7-13 octombrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Saptamana cuprinsa intre 7 si 13 octoombrie va aduce, dragi nativi Berbec, multa energie si o avalansa de evenimente care va naucesc, dar totodata va fac viata mai frumoasa.

Va puteti simti tensionati, dar totodata entuziasmati si motivati. Este ca si cand obositi facand ceea ce va place cel mai mult! Aveti forta de convingere, un tonus intelectual fantastic, iar astrele va aduc si noroc.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare nativ

Din punct de evdere al sanatatii fizice, este posibil ca bolile de sezon sa va supere. De asemenea durerile de cap, dar si tulburarile digestive va pot afecta confortul.

Sfatul astrologului: Adoptati o dieta sanatoasa.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Pentru voi, dragi nativi Taur, perioada cuprinsa intre 7 si 13 octombrie va aduce o serie de tensiuni privind relatiile cu cei din jur, insa toate acestea va determina sa va reevaluati relatiile – lucru bun, caci veti gasi solutii sa aprofundati legaturile cu cei din jur.

Citește și:

Va puteti simti usor suprasolicitati, poate unii dintre voi simtiti nevoia unei vacante, insa toata aceasta stare va trece din a doua jumatate a lunii octombrie. Astrele v-au cam secatuit de energie in ultimul timp, insa ati reusit sa va gasiti un ritm care va ajuta sa va onorati toate responsabilitatile.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.