Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 7-13 octombrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Va simtiti poate stresati caci asteptati o serie de rezultate, insa in ansablu aceasta perioada este foarte constructiva, va aduce lectii de viata si elemente care va indruma pasii catre un drum mai bun pentru voi si sanatatea voastra.

Din punct de vedere al sanatatii fizice, este posibil sa primiti vesti sau sa suferiti unele simptome, in tot cazul vizita la medic ar trebui facuta in aceasta saptamana.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare nativ

Sfatul astrologului: gasiti refugiu in sanul familiei, cei dragi va ajuta sa treceti cu bine peste toate greutatile.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Pentru voi, dragi nativi Leu, perioada cuprinsa intre 7 si 13 octombrie este buna, iar in functie de harta personala am putea spune chiar foarte buna.

Va simtiti minunat din punct de vedere psihic, gasiti motivatie pentru a va duce la bun sfarsit responsabilitatile si planurile si de asemenea comunicati excelent. Astrele va aduc noroc in ceea ce faceti, iar cei din jur va sar in ajutor cu orice ocazie. Asadar veti traversa o saptamana minunata, cu intamplari frumoase, cu dovezi de prietenie si evolutie personala.

Citește și:

Din punct de vedere al sanatatii fizice, organismul vostru este puternic, aveti o mare capacitate de regenerare, asadar interventiile medicale sunt indicate in aceasta saptamana.

Sfatul astrologului: nu neglijati orele de odihna.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.