Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 14-20 octombrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie Desi veti resimti poate stresanta aceasta perioada, totusi la finalul saptamanii veti constata ca a fost constructiva, ca v-a ajutat sa va mobilizati, iar in privinta rezultatelor obtinute puteti spune ca sunteti mandri.

Organismul vostru are insa multa nevoie de odihna, de aceea ar fi indicat sa nu neglijati orele de somn. Este posibil ca unele afectiuni pe fond de stres sa va strice buna dispozitie, cum ar fi durerile de cap, de stomac, dar si bolile de sezon care va afecteaza pe fondul scaderii imunitatii.

Sfatul astrologlui: mizati pe o dieta energizanta si gasiti timp pentru odihna.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Pentru voi, dragi nativi Gemeni, perioada cuprinsa intre 14 si 20 octombrie va aduce o serie de provocari in special in sfera sociala.

Fie observati ca unii nu va sunt prieteni asa cum credeati, fie unii colegi va vorbesc pe la spate. In tot cazul, cercul de prieteni se micsoreaza in aceasta saptamana si de asemenea cel al colegilor de munca. Puneti capat unor relatii sau va retrageti din acestea.

Citește și:

Din punct de vedere al sanatatii fizice, sistemul nervos este sensibil in aceasta perioada. Sunteti asadar predispusi la nervozitate ori depresie, la dureri de cap, la diverse amorteli sau dreri nervoase difuze.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.