Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii pentru fiecare zodie: saptamana 7-13 Ianuarie

Astrele aduc vesti imbucuratoare pentru majoritatea zodiilor in privinta sanatatii. Daca din punct de vedere fizic mai apar probleme ici-colo, din punct de vedere psihic insa majoritatea nativilor se vor bucura de un tonus excelent si o energie molipsitoare!

Horoscopul Saptamanal al Sanatatii: Zodia Berbec

Horoscopul Saptamanal al Sanatatii: Zodia Berbec

Perioada cuprinsa intre 7 si 13 ianuarie se anunta a fi incarcata de evenimente, astfel ca dinamismul nativ al Berbecilor va fi pus la incercare.

Psihic aveti un tonus bun, dar parca viteza de reactie nu este suficient de mare. Poate concediul sa fie de vina, poate pur si simplu sunt multe responsabilitati in viata voastra. Aveti nevoie de mai multa odihna, iar aceasta nevoie va fi cu precadere resimtita spre finalul saptamanii.

Fizic este recomandat sa aveti grija la greutate! Metabolismul grasimilor este sensibilizat in aceasta saptamana, asadar este posibil sa suferiti cresteri ale colesterolului si a altor grasimi in sange. Indicat este sa consumati alimente usoare, lipsite de grasimi, pentru a evita posibilele complicatii. Daca aveti deja colesterolul marit ori suferiti de boli de inima sau ateroscleroza, se recomanda sa urmati intocmai dieta si tratamentul sugerat de medic.

Citește și:

Sfatul astrologului: evitati grasimile si gasiti timp pentru un program de miscare.

Iti recomandam si:

Pentru cine bat clopotele iubirii in 2013? Top 3 zodii care isi traiesc iubirea karmica in 2013

Horoscopul lunii ianuarie pentru toate zodiile

Horoscop numerologic pentru anul 2013!

Alfabetul Dragostei pe care orice cuplu ar trebui sa il invete!

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.