Setari Cookie-uri

Horoscop 2013: Predictiile in sanatate pentru fiecare zodie

Astrologie: descoperiti predictiile astrale pentru anul 2013 in sfera sanatatii: ce vesti aduc astrele pentru fiecare zodie.

Horoscop 2013: Horoscopul sanatatii pentru zodia Varsator

Horoscop 2013: Horoscopul sanatatii pentru zodia Varsator

Anul 2013 este un an al schimbarii pentru nativul Varsator, un an cu o deosebita semnificatie in mai multe planuri. Nativul Varsator este fortat sa se maturizeze spiritual si nu numai. Astfel acest an va fi plin de incercari pentru voi, dragi nativi Varsator, incercari care va vor tulbura starea psihica, va vor stresa, va vor nelinisti, dar totodata va vor maturiza. Veti invata mai bine ca niciodata ce este rabdarea si ordinea, chiar daca aceste aptitudini nu va caracterizeaza deloc zodia. In prima jumatate a anului 2013 veti avea multe responsabilitati, astfel incat va veti simti suprasolicitati. Ar fi poate inutil sa va sugeram respectarea orelor de odihna, fiindca astrele arata ca acest timp nu prea exista. Veti avea treaba din zori pana in noapte, responsabilitati de serviciu, dar si care tin de casa, de familie sau de ambitiile personale. Nu va faceti griji, acest an aduce succes pe toate planurile cu conditia ca tot ceea ce faceti sa fie de calitate.

Citește și:

Fizic sanatatea voastra este din ce in ce mai buna si este posibil sa fi resimtit acest aspect din ultima luna a anului 2012. Astrele nu va predispun la boli grave, ba chiar sunt favorizate tratamentele, vindecarea si diagnosticul precoce al unor patologii. Aveti noroc am putea spune si este indicat sa mergeti imediat la medic daca simtiti un simptom neobisnuit, sansele de vindecare sunt foarte mari. Tulburarile de somn va pot scadea usor imunitatea, in special in primavara si toamna acestui an. Asadar va recomandam sa mancati sanatos si sa evitati, pe cat posibil, excesele.

Sfatul astrologului: organizati-va riguros timpul, doar asa veti avea mai multa vreme de odihna, veti fi mai putin stresati si va veti putea ingriji mai bine sanatatea.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.