Setari Cookie-uri

Horoscop 2013: Predictiile in sanatate pentru fiecare zodie

Astrologie: descoperiti predictiile astrale pentru anul 2013 in sfera sanatatii: ce vesti aduc astrele pentru fiecare zodie.

Horoscop 2013: Horoscopul sanatatii pentru zodia Fecioara

Horoscop 2013: Horoscopul sanatatii pentru zodia Fecioara

Fecioarele sunt unele din cele mai protejate zodii in privinta sanatatii. In mod nativ acestea tind sa isi protejeze sanatatea fizica si interioara, sa gaseasca mijloace de preventie a bolilor, mijloace de relaxare si metode de automotivare, stiu instinctual sa isi formeze un stil de viata sanatos. De aceea nici nu se confrunta cu bolile la fel de des ca alte zodii.

2013 este un an bun pentru nativii Fecioara in privinta sanatatii. Riscurile pentru bolile grave sunt mici, cel putin asa observam analizand harta astrologica a acestor nativi. Exista totusi o veriga slaba, ca in orice lant: riscul de accidente. Cum fecioarele sunt firi usor extremiste este indicat a evita expunerea la sporturi extreme sau responsabilitati la locul de munca ori casnice, la evitarea tuturor acelor situatii care impun risc de accident, inclusiv electrocutare.

Citește și:

Sfatul astrologului: chiar daca organismul va este rezistent in fata bolilor, nu va incercati norocul in fata risculrilor de accidentare.

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.