Setari Cookie-uri

HOROSCOPUL Sanatatii: Saptamana 11-17 Noiembrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Starea de sanatate este insa usor zdruncinata, astrele arata ca in special bolile de sezon va pot afecta. Sunt vizate si sistemele urinar, digestiv si endocrin, asadar astrologul va sfatuieste sa mergeti la medic daca aveti manifestari neplacute.

Sfatul astrologului: nu va neglijati simptomele si mergeti la medic, sansa de vindecare este foarte mare – este o saptamana norocoasa pentru voi.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Pentru voi, dragi nativi Rac, perioada cuprinsa intre 11 si 17 noiembrie va aduce linistire, poate rezolvarea unor probleme care pana acum va ingrijorau, va nelinisteau.

Aceste probleme care par sa se rezolve in aceasta saptamana difera la fiecare nativ, in functie de harta personala, insa poate atinge si planul sanatatii. Fie aflati o veste buna in privinta sanatatii, fie suferiti o interventie chirurgicala cu final reusit, astfel ca va veti simti mai bine.

Citește și:

HOROSCOPUL Sanatatii: Saptamana 11-17 Noiembrie

Planul emotional este intens vizat in aceasta saptamana, insa in sesn bun – cei dragi va sunt alaturi si relatia cu cineva drag va deveni mai puternica, profunda. Veti descoperi sustinerea oferita de cei drai, iar prezenta acestora va aduc sentimente de liniste, de alint chiar, de bine.

Starea de sanatate pare sa se imbunatateasca in aceasta saptamana, fie prin interventia medicului, fie pur si simplu ca reactie la emotiile pozitive pe care le traiti.

Sfatul astrologului: mizati pe cei dragi si fiti increzatori in propriile forte, in propriul corp.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

Pentru voi, dragi nativi Leu, perioada cuprinsa intre 11 si 17 noiembrie va aduce tot ce este mai bun in aceasta luna.

Starea psihica este excelenta, va simtiti motivati, aveti forta de munca, rezistati in fata stresului si comunicati excelent cu cei din jur. Reusiti sa finalizati in aceasta saptamana planuri vechi, dificile, iar peste toate aceste vesti bune astrele va mai aduc si noroc. Ei iata ca va fi o saptamana excelenta pentru voi in plan psihic si emotional.

Citește și:

Foto@shuttesrtock.com

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.