Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 25 noiembrie-1 decembrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Daca ati facut abuzuri alimentare in ultima perioada, ati neglijat odihna, regimul, tratamentul etc., acum urmarile se vor resimti. De aceea astrologul va sfatuieste ca in aceasta saptamana sa incercati sa adoptati un stil de viata sanatos, chiar daca pofta de distractie este mare si ati dori sa mancati tot ceea ce pare mai gustos, dar nu este neaparat sanatos.

Horoscopul Sanatatii in saptamana 25 noiembrie-1 decembrie

In plan psihic unele tensiuni se vor crea pe fondul multumirii personale, insa trebuie sa va pastrati optimismul si motivatia caci este doar un sentiment trecator.

Sfatul astrologului: mizati pe un stil de viata sanatos.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Pentru voi, dragi nativi Gemeni, perioada cuprinsa intre 25 noiembrie si 1 decembrie va aduce numai vesti bune.

Reusiti in tot ceea ce v-ati propus, iar succesul va motiveaza si mai mult si va determina sa fiti tot mai optimisti. Comunicati excelent si debordati de energie pozitiva. Cei din jurul vostru se simt pur si simplu vrajiti de prezenta voastra.

Citește și:

In planul sanatatii fizice, va simtiti excelent, energia psihica va sustine si energia trupeasca, asa incat toate meridianele energetice sunt refacute. Imunitatea este puternica si bolile par sa stea departe de voi. Mici dureri de cap sau oboseala va pot crea usoare probleme.

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.