Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 25 noiembrie-1 decembrie

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

In plan psihic sunteti optimisti, motivati, aveti un tonus intelectual de invidiat si comunicati excelent cu cei din jur, astfel ca sunt favorizate relatiile, dar si proiectele. Rezitati in fata stresului si sunteti motivati si perseverenti, astfel ca bunele rezultate nu intarzie sa apara.

Horoscopul Sanatatii in saptamana 25 noiembrie-1 decembrie

In planul sanatatii fizice, este posibil ca suprasolicitarea sa duca la unele tulburari organice, cum ar fi cele digestive, endocrine si nervoase. Exista de asemenea un risc crescut al accidentelor casnice sau la birou, al micilor leziuni din accident. Desi astrele nu par sa aduca motive de ingrijorare in privinta sanatatii, totusi astrologul va recomanda prudenta.

Sfatul astrologului: manevrati cu atentie obiectele din camin sau de la locul de munca si nu neglijati orele de odihna.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Si pentru voi, dragi nativi Fecioara, se anunta o saptamana minunata, iar aceste vesti bune nu vin doar in planul sanatatii.

Citește și:

Exista o regula pe care astrele v-o impun pentru a va merge excelent: sa fiti exigenti cu voi insiva. Aceasta inseamna ca daca sunteti ordonati, nu faceti excese de niciun fel si va urmati tratamentul in cazul in care suferiti in prezent de o boala, atunci si astrele va sustin organismul si sanatatea. Abaterile de la aceasta exigenta asupra propriei persoane par a fi pedepsite astral.

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.