Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii - ce-ti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Perioada cuprinsa intre 16 si 22 decembrie va aduce, dragi nativi Berbec, cateva lectii de viata, astfel incat veti afla care sunt unele din blocajele care va perturba armonia interioara.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Sanatatea psihica este foarte buna, desi treceti unele teste ale vietii care va obosesc. Insa lectiile karmice din aceasta saptamna va vor ajuta sa va mentineti mai usor echilibrul psihic si emotional in anii ce vin. Asadar putem spune ca saptamana este extraordinara privind echilibrul interior pe termen lung.

In ceea ce priveste sanatatea fizica, aceasta ocupa un plan secund pentru voi. Sunteti focusati pe cariera si concediu totodata, doriti sa finalizati cu bine anul si sa va pregatiti de Sarbatori, astfel ca nici nasul infundat, nici posibilele dureri de cap, raceli sau alte usoare afectiuni de sezon nu va stau in cale.

Citește și:

Sfatul astrologului: incercati sa nu faceti excese alimentare. Puteti urma chiar o dieta de detoxifiere inainte de Craciun.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Pentru voi, dragi nativi Taur, spatamana cuprinsa intre 16 si 22 decembrie va aduce vesti bune in planul sanatatii psihice si fizice.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Corpul vostru este puternic, rezistent in fata bolilor de sezon, iar atentia voastra pentru stilul de viata nu face decat sa va jute si mai mult in mentinerea snatatii. Sunteti atenti la ceea ce mancati, la programul de sport, la ingrijirea corpului, asadar veti avea o sanatate excelenta.

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.