Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii - ce-ti rezerva astrele in aceasta saptamana

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Sanatatea pentru voi, dragi nativi Rac, reprezinta un domeniu relativ sensibil in perioada cuprinsa intre 16 si 22 decembrie.

Aceasta nu inseamna neaparat ca veti suferi de afectiunile sezonului sau ca, in cazul in care suferiti de boli cronice, acestea se vor agrava.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Domeniul snatatii pare sensibil mai degraba pentru ca astrele favorizeaza acum concentrarea voastra catre acest plan. Fie mergeti la medic, fie alegeti unele terapii preventive sau curative pe baza de plante si extracte naturale, alegeti sa va ingrijiti mai mult corpul si sa aveti mai multa grija la alimentele pe care le consumati.

Aceasta atentie asupra propriului stil de viata si ingrijire atinge si latura interioara. Doriti sa adoptati o serie de tehnici si obiceiuri care va reechilibreaza emotional si energetic. Nu este exclus sa va ganditi in aceasta perioada la terapii holistice, meditatie, dans teraeputic, yoga sau la exercitii care echilibreaza chacrele si meridianele energetice.

Citește și:

Sfatul astrologului: obiceiurile pe care le capatati in aceasta perioada, dar si terapiile pe care va propuneti sa le urmati va aduc in timp o sanatate excelenta. Asadar nu renuntati la ele.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Leu

In perioada cuprinsa intre 16 si 22 decembrie sanatatea este destul de buna.

Daca in plan fizic organismul este usor sensibil in fata bolilor de sezon, in plan psihic tonusul este excelent.

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.