Setari Cookie-uri

Horoscopul sanatatii pentru zilele de Craciun

Descopera ce iti rezerva astrele de Sarbatori.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Berbec

Sarbatorile va aduc, dragi nativi Berbec, timp minunat, de bucurie, dar si de agitatie!

Va doriti sa fiti in centrul atentiei, cautati cele mai inspirate tinute, pregatiti bunatati pentru masa de Craciun sau deja ati planificat unele distractii cu prietenii.

Aveti pofta de petrecere, un tonus psihic excelent, multa energie si optimism. Va bucurati din plin de aceste zile si alungati stresul.

Starea de sanatate este foarte buna in prima parte a saptamanii, insa va puteti confrunta cu oboseala, tulburari cardiace si digestive in a doua jumatate. Va sugeram sa nu faceti excese alimentare de Craciun!

Sfatul astrologului: limitati consumul de grasimi!

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Taur

Pentru voi, dragi nativi Taur, perioada Craciunului va aduce o vreme minunata, in care doriti sa va relaxati, sa va odihniti dupa un an asa de zbuciumat si sa mancati cat mai multe bunatati.

Citește și:

Doriti sa va rasfatati, va izolati usor de ceilalti si va dedicati un timp minunat, timp in care sa faceti exact ceea ce va doriti. Este posibil sa planuiti si unele iesiri cu prietenii, insa acestea nu vor dura foarte mult. Cautati sa aveti in preajma doar acele persoane alaturi de care va simtiti foarte bine. Astfel ca starea psihica este buna, stresul dispare, insa exista un mic risc de a cadea in melancolie.

Vizionare placuta


Kudika
23 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.