Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 13-19 IANUARIE

Descoperiti cum stati cu sanatatea fizica si psihica in aceasta saptamana!

Prin urmare, din punct de vedere psihic veti fi tensionati si poate chiar usor anxiosi, de aici si nevoia de siguranta, de stabilitate. Insa si pentru voi Luna anunta schimbari in aceasta perioada, schimbari bune pe care le asteptati de ceva vreme.

Aceste schimbari pozitive se pot observa si in planul sanatatii fizice, se pare ca unele boli se amelioreaza vazand cu ochii, insa nu trebuie sa va suprasolicitati. Trebuie sa ii lasati organismului energia pentru a se reface.

Sfatul astrologului: nu va neglijati orele de odihna si adoptati o alimentatie energizanta.

horoscop-saptamanal-sanatate-

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Pentru voi, dragi nativi Feciora, perioada cuprinsa intre 13 si 19 ianuarie aduce vesti bune, multa agitatie, unele schimbari, poate chiar promovari sau dragoste, dar si o energie psihica si trupeasca debordanta.

Citește și:

Asadar, desi veti avea multe de facut, aveti insa energia psihica de a trece peste toate, de a rezolva orice situatie si de a gestiona sarcinile astfel incat sa va ramana timp si de distractie, dar si de viata personala.

Sanatatea fizica este buna, poate o usoara raceala sa va dea batai de cap sau o alta afectiune usoara, insa va trece repede si nu va ridica risc de gravitate. In tot cazul, si energia fizica este foarte buna, este posibil chiar sa va ganditi la un program de sport.

Foto@Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.