Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 20-26 IANUARIE

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Tonusul psihic este foare bun, aveti un spirit competitiv dezvoltat, aveti suficienta energie psihica sa luptati pentru credintele si interesele voastre si reusiti astfel sa rezolvati unele probleme care va dadeau batati de cap de ceva vreme.

Sanatatea fizica este buna, desi exista o sensibilitate a sistemului digestiv si glandelor anexe: stomac, intestine, ficat, pancreas sau splina.

Sfatul astrologului: este indicat sa adoptati o dieta benefica pentru stomac si detoxifianta pentru ficat.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Prezenta Soarelui in Varsator in aceasta saptamana nu face decat sa va aduca unele vesti bune, sa va deschida usi ori sa va aduca noroc exact atunci cand aveti nevoie.

Psihic sunteti veseli, oprimisti, comunicati excelent si reusiti sa iesiti in evidenta prin ideile minunate pe care le aveti. Cei din jur va stimeaza si va apreciaza, unii poate chiar va invidiaza.

Citește și:

In planul sanatatii fizice, este posibil ca in aceasta perioada sa se puna la cale o interventie chirurgicala, fie la nivelul unui organ, fie in sfera stomatologica sau in sfera oftalmologica. In tot cazul se pare ca ceva va supara sau poate vreti sa schimbati ceva, sa aduceti o imbunatatire, de exeplu sa va imbunatatiti vederea. In tot cazul, aceasta interventie este de bun augur si rezultatele sunt bune, iar daca incercati si o dieta energizanta, cu atat mai mult va veti simti mai pregatiti.

Sfatul astrologului: faceti alegeri sanatoase si organismul va raspunde pe masura.

Foto articol: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.