Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 20-26 IANUARIE

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Tonusul psihic este excelent, sunteti creativi si comunicati cu usurinta, ceea ce va aduce un plus de importanta in fata celorlalti.

Sanatatea fizica este buna, desi organismul vostru are nevoie de mai multa energie. Poate mai multe ore de odihna sa va aduca un plus de sanatate. Puteti incerca si unele tratamente naturiste pentru cresterea imunitatii.

Sfatul astrologului: incercati sa nu va suprasolicitati in aceasta saptamana.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Fecioara

Pentru voi, dragi nativi Fecioara, saptamana aceasta va aduce o cascada de evenimente care va suprasolicita si va obosesc.

Insa astrele va aduc multa energie, rezistenta la stres si idei rapide pentru a trece cu usurinta pentru obstacolele de zi cu zi.

Sanatatea fizica este buna, desi traversati pe perioada plina. Sistemul imunitar functioneaza optim, iar organismul vostru prezinta o intensa capacitate de regenerare, astfel ca bolile nu par sa va creeze probleme in aceasta saptamana.

Citește și:

Sfatul astrologului: fiti mai putin analitici si bucurati-va mai mult de micile vesti bune ale zilei. Aveti tendinta sa fiti prea atenti la detalii si sa uitati astfel de micile bucurii ale vietii.

Foto articol: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.