Setari Cookie-uri

Horoscopul Sanatatii in saptamana 10-16 februarie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Starea de sanatate este buna, insa aveti nevoie de mai multa liniste interioara. Este indicat sa va odihniti mai mult si sa adoptati metode antistres. Sistemul hormonal este usor tulburat in aceasta saptamana, iar cateva analize de control nu ar strica.

Sfatul astrologului: lasati grijile deoparte.

HOROSCOPUL SAPTAMANAL AL SANATATII

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Saptamana curinsa intre 10 si 16 februarie va aduce, dragi nativi Gemeni, o perioada in care veti simti nevoia unor schimbari si chiar faceti ceva in acest sens.

Asadar starea psihica este variaila, osciland intre tensiuni, entuziasm, griji si bucurii totodat. Este posibil ca activitatea sistemului imunitar sa scada usor, de aceea puteti fi predispusi la boli de sezon.

Sfatul astrologului: evitati interventiile chirurgicale in aceasta saptamana.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Pentru voi, dragi nativi Rac, saptamana cuprinsa intre 10 si 16 februarie va aduce o serie de tensiuni, dar si griji cu privire la persoanele dragi.

Citește și:

Aveti nevoie de mai multa liniste, insa astrele par a fi destul de agitate. Sanatatea fizica este buna, nu par sa existe riscuri majore, insa cei care sufera de boli cronice trebuie sa acorde mai multa atentie tratamentului recomandat.

Foto @ Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.