Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 10-16 martie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Sunteti inzestrati cu harul adevarului si al intuitiei, al premonitiei, asadar se recomanda sa va ascultati vocea interioara, chemarile sufletului, sa dati curs hobby-urilor si placerilor voastre, caci rezultatele vor fi uluitoare.

Sanatatea fizica este excelenta, organismul vostru este puternic si energia de care dispuneti va tine departe de astenia de primavara.

Sfatul astrologului: ramaneti in armonie cu vocea interioara si dati curs intuitiei.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Pentru voi, dragi nativi Balanta, perioada cuprinsa intre 10 si 16 martie va aduce nevoia de analiza, de control, de autoorganizare.

Starea psihica este buna, insa simtiti nevoia de a imbunatati unele aspecte ale vietii voastre si simtiti ca acestea depinde de voi, prin urmare va analizati viata, alegerile, prietenii si asa mai departe. Incercati sa organizati lucrurile in viata voastra astfel incat totul sa se armonizeze, sa tinda catre un echilibru.

Citește și:

Sanatatea fizica este foarte buna, organismul vostru este puternic, rezistent in fata bolilor de sezon si prezinta o buna capacitate de regenerare.

Sfatul astrologului: puteti urma o dieta de detoxifiere in aceasta saptamana.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Pentru voi, dragi nativi Scorpion, perioada cuprinsa intre 10 si 16 martie va aduce timp de introspectie si dorinta de schimbari.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.