Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 26 mai-1 iunie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Raman sensibile sistemul nervos si digestiv, de aceea este indicat sa nu faceti excese alimentare ori sa urmati o dieta drastica.

Sfatul astrologului: este indicat sa va indepliniti dorintele in aceasta saptamana, sa dati curs tendintei de ingrijire, caci toate aceste actiuni va aduc o noua energie vitala.

horoscopul saptamanal al sanatatii

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Gemeni

Pentru voi, dragi nativi Gemeni, perioada cuprinsa intre 26 mai si 1 iunie este una intensa, care va aduce o cascada de evenimente, care mai de care mai neprevazute.

Sunteti insa protejati, caci astrele va aduc noroc, putere de autovindecare, energie pozitiva si forta de munca. Astfel ca aceasta saptamana plina de evenimente se va transforma, de fapt, intr-o saptamana plina de oportunitati.

Comunicati excelent cu cei din jur si reusiti sa obtineti ceea ce v-ati dorit. Mai mult decat atat, este posibil sa faceti unele planuri mari in aceasta perioada.

Citește și:

Starea de sanatatea fizica este tot mai buna, puteti incerca o serie de tratamente naturiste sau alopate pentru a va ameliora unele simptome sau pur si simplu in sens estetic.

Sfatul astrologului: cautati adevarul in tot ceea ce faceti.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Rac

Perioada cuprinsa intre 26 mai si 1 iunie este plina de schimbari si de neprevazut.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.