Setari Cookie-uri

HOROSCOP: Ce-ti rezerva ASTRELE in saptamana 23-29 iunie

Descoperiti ce va rezerva astrele in aceasta saptamana!

Tonusul psihic este forte bun, aveti putere de munca, dar si convingere, insistand sa va atingeti telurile. Sunt favorizate examenele, dar si proiectele, caci puteti duce la bun sfarsit planuri mai vechi.

Sfatul astrologului: mizati pe intuitie si nu renuntati la propriile convingeri.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Balanta

Perioada cuprinsa intre 23 si 29 iunie aduce multe schimbari in viata voastra, situatii neprevazute, dar si mult entuziasm.

horoscopul saptamanal al sanatatii pentru fiecare zodie

Fie calatoriti in locuri noi, fie cunoasteti noi persoane sau va mutati – in tot cazul unele aspecte din viata voastra se schimba in aceasta perioada.

Toata aceasta vreme de tranzitie va incarca pozitiv din punct de vedere energetic, dar totodata va poate epuiza. De aceea, spre finalul saptamanii, este posibil sa va simtiti obositi sau chiar melancolici.

Sanatatea fizica este buna, dar este loc si de mai bine. Trebuie sa va rezolvati unele tulburari pe care pana acum fie le-ati neglijat, fie le-ati lasat pe lista de asteptare, sperand sa treaca de la sine.

Citește și:

Sfatul astrologului: cereti sfatul specialistului in problemele cu care va confruntati.

Horoscopul saptamanal al sanatatii: Zodia Scorpion

Perioada cuprinsa intre 23 si 29 iunie este favorabila vindecarii, dragi nativi Scorpion.

Sunt recomandate terapiile de orice fel, interventiile, caci sunteti sustinuti astral, iar aura voastra energetica se reface rapid. Este indicat sa mergeti la medic pentru investigarea sanatatii. Puteti de asemenea sa apelati la tratamente de remodelare sau de infrumusetare – si acestea vor avea succes.

In plan psihic, simtiti nevoia unui concediu si chiar daca nu il puteti lua, gasiti in fiecare zi un moment in care sa va relaxati si sa va simtiti bine.

Sfatul astrologului: puneti sanatatea in lista prioritatilor.

Foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.